Forbud og tilladelser

Nedenfor kan du finde svar på de fleste spørgsmål. Skulle du ikke finde svar på netop det, som du har brug for at vide, kan du sende os en mail på idraet@albertslund.dk.

Bassinerne

Ikke-svømmere må kun være i børnebassinerne. Fra svømmebanen og hen mod vandpolobanen må ikke-svømmere dog være, HVIS de har hjælpemidler på og en voksen med i vandet og inden for rækkevidde.

Hvad er reglerne for rutsjebanerne?

Der er ingen aldersbegrænsning for rutsjebanerne. Den gule rutsjebane er kun for svømmere. Dog må ikke-svømmere bruge rutsjebanen, hvis de benytter hjælpemidler og en voksen (15+) står klar til at gribe i vandet. Der må kun rutsje en ad gangen på den gule rutsjebane. På den grønne må der være 2 ad gangen, som skal holde fast i hinanden.

Hvad er reglerne for badedyret?

Brug af badedyret er inddelt efter alder. De første 30 minutter af en time må børn til og med 11 år lege på badedyret. De sidste 30 minutter af en time er det børn, unge og voksne fra 12 år og op, der må lege på badedyret.

Er der aldersbegrænsning på hoppepuden i børneområdet?

Hoppepuden er for børn mellem 3 og 10 år

Er der aldersbegrænsning på trampolinerne i børneområdet?

Trampolinerne er for børn mellem 2 og 5 år

Må der bruges burkini i vandet?

Ja, hvis denne er lavet af samme stof som øvrig svømmebeklædning.

Må små børn gå nøgne rundt?

Ingen må være nøgne ud over i omklædningsrummene. Blebørn skal desuden bære ble/badeble, når de er i Badesøen.

Må der filmes/tages billeder i Badesøen?

Ja, af dem man er sammen med og dem man kender. Dog er det ikke tilladt at fotografere eller filme i omklædningsrummene.

Må man ryge på området?

Badesøen er røgfri. Vi har dog indført en rygezone på et grønt område ved minigolf-banen, og kun der må der ryges. Dette gælder også for e-cigaretter. Brug af vandpibe er ikke tilladt i friluftsbadet.

Må man have hunde med ind?

Hunde og andre dyr er ikke tilladt at medbringe i Badesøen.

Må man have egen mad og drikke med?

Det er tilladt at medbringe egne mad- og drikkevarer. Dog er glas/porcelæn og glasflasker ikke tilladt på området. I øvrigt har vi et glimrende udbud af sunde mad- og drikkevarer i vores café som alternativ.

Må man grille på området?

Det er ikke tilladt at grille. Dog er der hver onsdag grillaften, hvor vi tænder op i grillen for dig. Grillene er klar kl. 17.30 og kan benyttes af alle gæster. Husk at glasflasker og lign. ikke er tilladt på området.

Kan man have barnevogn og klapvogn med - og hvordan?

Man må gerne medbringe barnevogne, klapvogne og lign. Vi har en dør, I bliver lukket ind af efter stempling af billetter.

Må man svømme med svømmefødder og havfruehaler?

Det er ikke tilladt at bruge svømmefødder, havfruehaler, snorkler etc. i Badesøen

Se i øvrigt Ordensregler