Gå til hovedindhold

Hunde i Badesøen?

Ja, men først efter sæsonen!
Når Badesøen lukker for de tobenede i år, gentager vi de sidste års succes med at invitere vores firbenede hundevenner til en svømmetur. Hele bassinet og det kæmpe område omkring står i hundenes tegn.

 • Læs op

Indhold

  Vi har lyttet til tidligere deltagerne og delt vores hundesvømning efter sæsonen op i to, så mindre hunde får deres helt egen dag, hvor de kan boltre sig i bassinet og på området. Om det er en irsk ulvehund eller en mops, kan du forkæle din firbenede ven. Alle racer er velkomne.

  Søndag d. 25. august siger vi velkommen til hunde på til 15 kilo og deres menneskevenner

  Mandag d. 26. august er det hunde over 15 kilo, der får muligheden.

  De fleste hunde elsker at svømme, og det er fantastisk motion for dem.
  Tag f.eks. yndlingslegetøjet med og kast det ud i vandet, så hunden kan hente det. Kanterne er de fleste steder i bassinet skrå, så hunden selv kan gå op, og der er opdelt i tre forskellige dybder, så også de mindste kan være med. Alle hunde har godt af svømning - både unge og gamle, store og små.

  Igen i år er der goodiebags fra Maxi Zoo til alle hunde til en værdi af minimum 160 kr. Maxi Zoo vil også lave konkurrencer den aften.
  Du kan med fordel medbringe en ven, der også er hundeejer, så I kan hygge jer på kanten, mens jeres hunde svømmer rundt og leger. Der vil være frisk vand til hundene samt mulighed for at købe drikkevarer og is for de lykkelige ejere.
  I kan gå ind mellem kl. 19.00 og 19.30 og skal forlade Badesøen senest kl. 20.30, så I har op til 1½ time for hunden at boltre sig i vandet. Der er adgang forbudt for tobenede i vandet denne aften, men hver hund må medbringe max. fire menneskevenner på området.

  Bestil billetterne i webshoppen og glæd jer til en rigtigt skøn aften for både dig og din hund!