Faciliteter

Hele området er på 5.000 m2 og indeholder beach-volleybane, strand-boldbane, street-basketbane, børneområde, caféområde, minigolfbane, sauna, solsenge, omklædningsfaciliteter og inddelte græsområder.

Området omkring bassinerne er flisebelagt, mens det øvrige område fortrinsvis er græsplæne.

Hele området er omkranset af høje hegn, og der er et specielt afgrænset børneområde, hvor der er soppebassin med ny søslange, kæmpe hoppepude, trampoliner, gynger, svævebane, sandkasser og klatrestativ med lille rutsjebane. Det er et ideelt sted for børn og deres familier.

Boerneomraade

Bassinet er inddelt i områder for

  • helt små børn
  • børn, som ikke kan svømme
  • svømmere

Der er i det sidste område etableret 2 faste udspringsbroer, mellem hvilke 50 m baner giver mulighed for konkurrencesvømning. I det dybe område er der etableret 20 m vand- og luftmassagebænke, så man kan tage sig et velfortjent hvil efter en god svømmetur. Desuden er bunden i en del af bassinet lavet plant, så området kan benyttes til vandaerobic eller boldspil.

Dsc 5312

Badesøens Café åbner i år op for helt nye lækre retter og snack på menukortet. Mere økologi, mere bæredygtigt og mere smag.

Kom og smag vores Ovnbagte øko fritter med Badesø-mayo, den uimodståeligt lækre pizza-panini, en øko pariser-toastie til store og små, eller den sprøde asiatisk inspirerede nudelsalat.

Vi har også indført ny bionedbrydelig engangs-emballage, så du kan spise vores mad og samtidig passe på klimaet og miljøet.

I caféen kan købes både drikkevarer, popcorn, is og slik.

Menu 2020

Pizza-Panini

Øko Pariser Toastie

Asiatisk Nudelsalat

Ovnbagte Øko-fritter

 

Findsmiley

  

 

Saunaen er åben i hele åbningstiden.