Faciliteter

Hele området er på 5.000 m2 og indeholder beach-volleybane, strand-boldbane, street-basketbane, børneområde, caféområde, minigolfbane, sauna, solsenge, omklædningsfaciliteter og inddelte græsområder.

Området omkring bassinerne er flisebelagt, mens det øvrige område fortrinsvis er græsplæne.

Hele området er omkranset af høje hegn, og der er et specielt afgrænset børneområde, hvor der er soppebassin med ny søslange, kæmpe hoppepude, trampoliner, gynger, svævebane, sandkasser og klatrestativ med lille rutsjebane. Det er et ideelt sted for børn og deres familier.

Boerneomraade

Bassinet er inddelt i områder for helt små børn, for børn, som ikke kan svømme, og for svømmere. Der er i det sidste område etableret 2 faste udspringsbroer, mellem hvilke 50 m baner giver mulighed for konkurrencesvømning. I det dybe område er der etableret 20 m vand- og luftmassagebænke, så man kan tage sig et velfortjent hvil efter en god svømmetur. Desuden er bunden i en del af bassinet lavet plant, så området kan benyttes til vandaerobic eller boldspil.

Dsc 5312

I kiosken kan der købes både varme og kolde drikke, popcorn, is, slik og et mindre udvalg af mad.

Findsmiley

 

 

Ved caféen vil en af de nye street fod-vogne stå, hvorfra der sælges pandekager. 

 

Det drejer sig om Farm's Kitchen, som sælger lækker thaimad i bokse. Farm's Kitchen har sammensat en speciel menu til Badesøens gæster, så der er lidt til alle.

Desuden gør Hungry Dane sit indtog i Badesøen i år med gourmet-burgers. Faktisk er de nomineret til Byens Bedste Burger i 2019, så det bliver kræs for kendere.

Endelig kommer der en vogn med lidt til den søde tand: pandekager med alskens tilbehør. 

 

Saunaen er åben i hele åbningstiden.