Onsdags-Grill

Friluftsbadet Badesøen præsenterer igen i år Onsdags-Grill i skolernes sommerferie fra og med 30. juni til og med 4. august. Se Eventkalenderen for yderligere oplysninger. Der tændes op kl. 17.30, og derefter vil der være varme i grillene til kl. 19.00. Friluftsbadet Badesøen holder i forbindelse med arrangementerne åbent til kl. 20.30.

Ved caféområdet vil der sommeren igennem være tændt op i grillene. Se under "Musik i Badesøen", hvem der spiller live musik på de enkelte datoer.

Kom også og nyd de skønne omgivelser, det cirkulære bassin med spa, suset i palmerne, den hvirvlende vandrutsjebane eller den varme sauna.

Indgang kan ske hele dagen fra kl. 07.00 til kl. 19.00. Det er gratis at deltage i Onsdags-Grill, når du først har betalt for indgangen. Husk at bestille billet!

Der skal ikke reserveres plads til Onsdags-Grill, vi har rigtigt mange pladser, som fordeles efter først-till-mølle-princippet. Du har også mulighed for selv at medbringe borde og stole, hvis du vil være helt sikker.

På dagen vil det være muligt at købe grillpølser til grillen, drikkevarer samt slik og is i kiosken, som holder åbent til kl. 19.30.

I har også mulighed for selv at medbringe mad- og drikkevarer, dog er det ikke tilladt at medbringe glasflasker eller anden glasemballage på friluftsbadets område.

Vi glæder os til at byde dig og dine gæster velkommen til Friluftsbadet Badesøens traditionsrige Onsdags-Grill.

Arrangementet kan aflyses, hvis vejret er dårligt.

Kød og grønt på grill