Aktiviteter

Der er masser af aktiviteter for både børn og voksne i Badesøen til en hel dag.

                                                                                                                                            

Se en lille video fra BADESØEN Festival

BADESØEN er kurateret af den eksperimenterende internetradio The Lake og arrangeres i samarbejde med spillestedet Forbrændingen i Albertslund og kulturlaboratoriet Prxjects by Mercedes-Benz. Den 25. august vil man, ud over at dase i poolen med venner og familie imens Kasper Winding med flere spiller koncerter, kunne opleve små overraskelser i form af performances, minikoncerter og gæster i studiet hos The Lake, der live-transmitterer imellem koncerterne.

Nye navne afsløres løbende. Læs mere på Badesøen Festivals hjemmeside.

 

Billetter købes via dette link:

Billet: 330 kr. plus gebyr
Børnebillet (14 år eller under): 80 kr. plus gebyr i følgeskab med en myndig voksen

Festivalen har plads til 1500 personer

Yderligere information

 

 

Badesøens sommerfest

Program

08:00: Badesøen åbner

10:30: Mød klovnen Paliette, der underholder børnene med hendes fantastiske ballondyr

11:00: T-Wraps. Få lavet flotte fletninger i håret, hvor du selv kan vælge seje farver, pynt og perler.

12:30: Lynkursus i spinning. Kom og få sved på panden med vores dygtige instruktør Sascha, når vi giver et gratis 15 min. spinning lynkursus. NB. begrænset pladser, tilmelding er ikke nødvendig.

14:00: Koncert med HipSomHap; den seje hiphopgruppe HipSomHap sætter gang i festen, når Anna Spejlæg og Johnny Ligeglad leverer svedige beats og seje rim for børn i alle aldre.

15:30: Lynkursus i vandaerobic. Få trukket alle musklerne igennem med vores dygtige instruktør Anita, når vi giver et gratis 15 min. lynkursus i vandaerobic. Tilmelding er ikke nødvendig.

16:00: Oplev den dygtige dansegruppe fra MFK. De har lige vundet 12. pladsen i EM og er nordiske mestre.

17:00: Vi tænder op i grillene, hvor du kan grille din egen medbragte mad.

20:00: Det danske rockband DØR NR. 13 spiller en hårdtslående koncert. De er blevet sammenlignet med bl.a. Gasolin, Kliché og blevet kaldt Kim Larsen på speed. Det bliver en koncert, der kan får enhver op af strandstolen.

22:00: Tak for i dag.

Mad

Du er velkommen til selv at tage mad og drikkelse med, eller du kan nyde lækkerier fra Jakobsens Pita og The Black Cock, der i dagens anledning stiller op med hver deres food truck, klar til at servere lækre pitabrød og slider til dig :)

Prisen?

Det koster kun entré at komme med til denne fantastiske dag:
35 kr. for børn (0-14 år), 55. kr. for voksne

NB. en entrebillet gælder for én entre, hvis man forlader Badesøen, kræver det en ny entrebillet.

Du er velkommen til at medbringe egen mad og drikkelse, dog må du ikke medbringe glas eller porcelæn.

Kom i god tid, da vi på solrige dage kan nå max. kapacitet, og det er efter først til mølle princippet. Der kan forekomme kø ved indgangen.


Vi glæder os til at se jer til et brag af en sommerfest på Friluftsbadet Badesøen i Albertslund

Onsdags-Grill med René Gummer duo 11. juli 2018

René Gummer er en af de mest rutinerede og alsidige entertainere herhjemme. René spiller de sange du kender - og selvfølgelig alle dem, du troede, du havde glemt, men som for en aften bliver hevet frem til et glædeligt genhør.

Synge med? Det vil de fleste kunne. Der er over 750 sange på repertoiret.

Badesøens Sommerfest lørdag d. 14. juli 2018

Musik og aktiviteter for store og små med HipsomHap og Dør nr. 13. Læs mere her.

Onsdags-Grill med Festskaberne 18. juli 2018

Festskaberne er topprofessionelle musikere, og repertoiret består af en samling dejlige dansehits fra fortiden og nutiden. Sangene bliver kompetent og sikkert fremført af Festskaberne. 

Onsdags-Grill med Gentlemen of Pop duo 25. juli 2018

Sanger Morten Fleck og bassist Andreas Hatholt spiller sine personlige favoritter fra det store pop katalog fra 50’erne og frem til idag. Det er med stor spilleglæde og energi, når de to herrer spiller akustiske versioner af hits fra bla. Sting, The Beatles, Maroon 5, Michael Jackson, Gavin Degraw og mange flere. 

Onsdags-Grill med Festgarantien 1. august 2018

På Festgarantiens setlisten finder du alt fra Beatles, Bryan Adams, Dolly Parton til Rocazino. Det er 100 % sikre danse- og festnumre fra 5 årtier, som vi alle kender og kan synge med på. Så uanset om du er til dansk 80'er eller gammeldaws rock 'n' roll fra 50'erne, så kan denne duo det hele. musikken serveres med stor respekt for originalerne, men med et ordentlig skud energi og glimt i øjet.

Der er dømt ren nostalgi og festgaranti.

Onsdags-Grill med Danni Elmo Duo 8. august 2018

Hudløs, ligefrem og næsten bekendende ærlighed. Men også tyngde, livsklog- eller livsgal-skab. Danni Elmo skriver danske sange om livet på godt og ondt.

Han tager sit publikum under armen på intimtur i sit energifyldte univers. Én ting er sikkert: Man keder sig aldrig med Danni.

Musikken trækker på en bred vifte af inspirationskilder: Fra ørehængende folkemusikballader på mundharpe, lapsteel og akustisk guitar, inspireret af kunstnere som Bob Dylan og Ray LaMontagne til poprockede countryfanfarer der leder tankerne mod Bonnie Raitt og Counting Crows. Der er dog heller ingen tvivl om, at Danni Elmo har ladet sig inspirere af vores helt egen Thomas Helmig og en ung Kim Larsen.

 

Jazz i Badesøen med Onsdags-Grill 15. august 2018

Bonafide Bluesmen gæster Badesøen til den traditionelle Onsdags-grill. Bonafide Bluesmen spiller blues med engagement og nerve. Inspireret af de gamle mestre, tilsat engelsk 60’er blues, krydret med texas og et strejf af rock.

Onsdags-Grill med The Pass Duo 22. august 2018

Oplev en medlevende performance, skudsikker levering og for to forvoksede drengerøves helt igennem charmerende tilgang til musik og underholdning. 

The Pass' repertoire spænder over det meste fra de sidste 70 år. Fra klassikere som "Johnny B. Goode", ”Proud Mary” og ”Blue Suede Shoes”, til notoriske 80'er ikoner som fx Chris Rea, RayDeeOh og Danseorkesteret samt 90’er-navne som Bryan Adams og Oasis. Der er også masser af danske klassikere som fx Kim Larsen/Gasolin, Lars Lilholt og Poul Krebs og nyere toner fra Medina, Rasmus Seebach og Burhan G.

Badesøen Festival lørdag d. 25. august 2018

Her vil der være musik og happenings hele dagen. Læs mere på festivalens egen hjemmeside.

Ved caféområdet vil der sommeren igennem være tændt op i grillene. Se under "Musik i Badesøen", hvem der spiller live musik på de enkelte datoer.

Kom også og nyd de skønne omgivelser, det cirkulære bassin med spa, suset i palmerne, den hvirvlende vandrutsjebane eller den varme sauna.

Indgang kan ske hele dagen fra kl. 06.30 til kl. 20.00. Det er gratis at deltage i Onsdags-Grill, når du først har betalt for indgangen.

Der skal ikke reserveres plads til Onsdags-Grill, vi har rigtigt mange pladser, som fordeles efter først-till-mølle-princippet. Du har også mulighed for selv at medbringe borde og stole, hvis du vil være helt sikker.

På dagen vil det være muligt at købe grillpølser til grillen, drikkevarer samt slik og is i kiosken, som holder åbent til kl. 21.00.

I har også mulighed for selv at medbringe mad- og drikkevarer, dog er det ikke tilladt at medbringe glasflasker eller anden glasemballage på friluftsbadets område.

Vi glæder os til at byde dig og dine gæster velkommen til Friluftsbadet Badesøens tradionsrige Onsdags-Grill.

Arrangementet kan aflyses, hvis vejret er dårligt.

Kød og grønt på grill

Du kan f.eks. gå armgang, lave pull ups, box jumps og armbøjninger. Børn kan ligeledes benytte banen som en legeplads, alle er velkomne.

Savner du inspiration til øvelser, findes der en infotavle ved banen, hvor forskellige øvelser er illustreret. 

I forbindelse med arrangementer kan banen være reserveret i et tidsrum. I så fald vil dette fremgå af Eventkalenderen.

Billede4

Mod et depositum på kr. 20,- pr. person, udleveres der køller til både børn og voksne i kiosken.

I forbindelse med arrangementer kan banen være reserveret i et tidsrum. I så fald vil dette fremgå af Eventkalenderen.

Minigolf

Bolde kan lånes ved henvendelse i kiosken mod et depositum på 20 kr.

I forbindelse med arrangementer kan banen være reserveret i et tidsrum. I så fald vil dette fremgå af Eventkalenderen.

Basket

Beach-volley og hånd-/fodboldbanerne ligger side om side i en dejlig oase nær bassinet. Bolde kan lånes ved henvendelse i kiosken mod et depositum på 20 kr.

I forbindelse med arrangementer kan banerne være reserveret i et tidsrum. I så fald vil dette fremgå af Eventkalenderen.

Sandbaner