Aktiviteter

Der er masser af aktiviteter for både børn og voksne i Badesøen til en hel dag.

                                                                                                                                            

Se drone-video fra BADESØEN som den tager sig ud i vinterlandskabet

BADESØEN er kurateret af den eksperimenterende internetradio The Lake og arrangeres i samarbejde med spillestedet Forbrændingen i Albertslund og kulturlaboratoriet Prxjects by Mercedes-Benz. Den 29. juli vil man, ud over at dase i poolen med venner og familie imens The Savage Rose med flere spiller koncerter, kunne opleve små overraskelser i form af performances, minikoncerter og gæster i studiet hos The Lake, der live-transmitterer imellem koncerterne.

Peter Broderick sings Arthur Russell

Badesøen har inviteret den amerikanske komponist og musiker Peter Broderick til at komme til Albertslund allerede ugen inden festivalen. Her vil han i samarbejde med lokale musikere skabe det helt nye projekt ’Peter Broderick sings Arthur Russell’, der altså vil få verdenspremiere i Albertslund den 29. juli. Ligesom New York-skikkelsen Arthur Russell (1951-1992) er Peter Broderick en gudsbenådet sanger, komponist og multiinstrumentalist, og ligesom Arthur Russell har Peter Broderick arbejdet på tværs af flere genrer over et væld af udgivelser.

The Savage Rose

Legendariske The Savage Rose kommer til Badesøen som en del af fejringen af deres 50-års jubilæum, og bandet beviste for nyligt, at de er i absolut topform og uden tvivl et af Danmarks vigtigste bands ved deres tre udsolgte og storroste koncerter på Det Kongelige Teaters Gl. Scene (hvor Dødens Triumf blev opført i 1972).
Flere navne vil blive offentliggjort senere.

Skammens Vogn

En poet og to af Danmarks fineste musikere. Skammens Vogn udgøres af barndomsvennerne Nikolaj Zeuthen, Oliver Hoiness og Jakob Millung, der som voksenvenner har fortsat jagten på det spontane og tilfældets magi. De har givet os fire albums indtil videre. Det seneste Sukaley! udkom i marts 2017 og indeholder skønne sange som ”Psykisk Syg” og ”Du er det hele” og “Et kursus / Lavet af træ”. Det er folkeligt som en slags Gnags i bibliotekarsweatre, og det er komplet uforudsigeligt, rørende og opløftende. Når de besøger Badesøen, medbringer de den helt særlige Skammens Vogn-kærlighed og ekstra kræfter i form af en korsanger og en ekstra guitarist. Det bliver ‘Noget rigtig godt noget’.

Dungen

Få bands mestrer syrerocken som svenske Dungen. Det syder og bobler. Som var det det nemmeste i verden, fremmaner de fjerngalaktisk jazz, skrigende guitarriffs, tværfløjte og melodier, du aldrig glemmer. Siden debuten i 2002 har de udgivet syv albums. Gennembruddet kom i 2004 med singlen “Ta Det Lugnt”, og selvom teksterne er på svensk, har bandet rejst verden tyndt lige siden. I 2015 kom det fremragende album Allas Sak, som de fulgte op på med det instrumentale album Häxan. Et album, der oprindeligt er lavet som soundtrack til Lotte Reiniger’s mesterværk fra 1926 The Adventures of Prince Achmed. En af Dungens allerstørste fans er Tame Impalas frontfigur Kevin Parker, og det forstår man godt. Dungen har skabt deres helt eget og evigt undersøgende og ultra swingende (med w) univers, hvor alle kan tage det lugnt, mens solen flimrer i horisonten.

King Ayisoba

Den overvældende fornemmelse af fortiden i nutiden er gennemgående for ghanesiske King Ayisoba. Han synger og skriver nye sange om nutiden, men insisterer på at fremføre dem på traditionelle instrumenter. Selv mestrer han det to-strengende instrument kologoen, som han lærte at spille på af sin bedstefar. I 2006 slog han igennem i Ghana med sangen “I Want to See You My Father”. Der var intet moderne over det, men til alles overraskelse overvandt det landet og bragte traditionen tilbage i mainstreamen.
King Ayisoba er insisterende, overbevisende og karismatisk. I sin blotte tilstedeværelse og måden hvorpå han spiller sin kologo – delvist rytmisk, delvist melodisk – og synger. King Aysioba kommer til Badesøen med sit farverige fem-mandsband bestående af dansere og musikere og det helt nye album 1000 Can Die (udkommer 31. marts) i ryggen.

Billetter købes via dette link:

Billet: 330 kr. plus gebyr
Børnebillet (14 år eller under): 80 kr. plus gebyr i følgeskab med en myndig voksen

Festivalen har plads til 1500 personer

Yderligere information

Normalt forbinder man spinning med lukkede rum i fitnesscentre, men igen i år tilbyder Friluftsbadet Badesøen spinning i det fri. Tilmelder du dig online, er indgangsbilletten inkluderet.

Tilmelding på vores webportal (booking åbner ca. to uger inden). Inkluderet for kunder med 3-månederskort i Albertslund Svøm & Fitness. Gyldigt 3-månederskort skal fremvises på dagen. Andre kunder betaler pr. gang ved indgangen. Prisen kr. 50,- incl. indgang (dog 60,- om søndagen). Indgang tidligst en time før undervisning. Har du et sæsonkort, koster det kun 20 kr., som skal betales ved indgangen.

Er der en ledig cykel, kan du også være spontan og betale instruktøren 20,- kr., når du alligevel er i friluftsbadet.

Img 3596

Ved caféområdet vil der sommeren igennem være live musik med forskellige orkestre. Se hvilke i eventkalenderen.

Kom også og nyd de skønne omgivelser, det cirkulære bassin med spa, suset i palmerne, den hvirvlende vandrutsjebane eller den varme sauna.

Indgang kan ske hele dagen fra kl. 06.30 til kl. 20.00. Det er gratis at deltage i Onsdags-Grill, når du først har betalt for indgangen.

Der skal ikke reserveres plads til Onsdags-Grill, vi har rigtigt mange pladser, som fordeles efter først-till-mølle-princippet. Du har også mulighed for selv at medbringe borde og stole, hvis du vil være helt sikker.

På dagen vil det være muligt at købe grillpølser til grillen, drikkevarer samt slik og is i kiosken, som holder åbent til kl. 21.00.

I har også mulighed for selv at medbringe mad- og drikkevarer, dog er det ikke tilladt at medbringe glasflasker eller anden glasemballage på friluftsbadets område.

Vi glæder os til at byde dig og dine gæster velkommen til Friluftsbadet Badesøens tradionsrige Onsdags-Grill.

Arrangementet kan aflyses, hvis vejret er dårligt.

Grill06tf

Musik i Badesøen 2017 

Tidspunkter etc. finder du i Eventkalenderen. Når indgangen til Badesøen er betalt, er musikken gratis og uden tilmelding.

 

René Gummer Duo (onsdag d. 31. maj og 5. juli  2017)

Med over 2100 jobs i bagagen er René Gummer en af de mest rutinerede og alsidige entertainere herhjemme. Med inspiration hentet fra Chet Atkins og Mark Knopflers guitarspil tilrettelægger René en buket af de største og bedste sange fra fem årtier.

René har blandt andet været kapelmester for Michael Carøe, udgivet syv cd’er i eget navn og medvirket i utallige tv- og radioprogrammer.

Ved siden af musikken har René været vært på P4, lavet programmer om musik fra sydstaterne til P1 og er desuden journalist på Weekendavisen.

Musikken er de sange, du kender - og selvfølgelig alle dem, du troede, du havde glemt, men som for en aften bliver hevet frem til et glædeligt genhør.

Gasbox Duo (onsdag d. 7. juni 2017)

Gasbox har siden 2010 spillet flere hundrede koncerter. Efter deres medvirken i Tv-programmet ”Danmark har talent” på TV 2 hvor de nåede helt til semifinalen, har de fået god medvind på landevejen og opnået masser af succes, ikke mindst fordi forsanger og guitarist, René Hejdmann, både lyder og Danmarks nationalskjald, Kim Larsen, så man tror, det er løgn. Med sig har René sin altid velspillende musikalske legekammerat fra Gasbox, René Davidsen (guitar).

Gasbox Duo spiller og synger, med stor respekt, sangene som har gjort Gasolin' til Danmarks største rockband gennem tiderne og ikke mindst Kim Larsen til en af de største danske kunstnere nogensinde og med en af Danmarks bedste Kim Larsen sangere i front, giver de publikum en koncertoplevelse fyldt med nostalgi, intensitet og personlig indlevelse, der er så tæt på den ægte vare som man kan komme.

Gentlemen Of Pop – Akustisk Duo (onsdag d. 14. juni og 12. juli 2017)

Der er tale om en duo i en klasse for sig, når frontfigurerne fra et af Danmarks mest ombejlede showbands, Gentlemen Of Pop, turnerer de danske caféer og spillesteder på akustisk facon.

Bevæbnet med akustiske guitarer og sprøde vokaler når de scenevante herrer ud til selv det mest kræsne musikpublikum, som føres kyndigt gennem de sidste fire årtiers allerstørste ørehængere.

Vægten er lagt på de store mandlige kunstnere, heriblandt Bryan Adams, George Michael, Phil Collins, Thomas Helmig, TV2 m.fl., og stemningen byder hurtigt op til en gang gedigen fællessang.

Morten Fleck & Dennis Flacheberg skiftes til at synge for og backe hinanden op med kor og guitar. De er i absolut topform og leverer et spillevende og karismatisk show med livemusik af fineste karat.

We love Sanne (onsdag d. 21. juni og 9. august 2017)

We Love Sanne er en hyldest til hele Danmarks Rockmama nr. 1: Sanne Salomonsen.

Siden 1981 har Sanne beriget os med et utal af hits, og mange har oplevet hendes legendariske koncerter med Sneakers eller som solist i eget navn.

Alle, uanset alder, har eller har haft et forhold til musikken eller rockikonet Sanne Salomonsen. Som en af de få i landet har Sanne haft over 30 aktive år på musikscenen, og vi må i den grad sige, at hun er "still going strong".

We Love Sanne er et professionelt orkester, som med deres fælles forkærlighed og respekt for originalerne tager dig med på en musikalsk rejse fra 1981, hvor den første Sneakers-plade kom på gaden, til 2011, hvor Sannes seneste soloalbum ramte os.

We Love Sanne består af en række erfarne musikere, som tidligere bl.a. har spillet med Bobo Moreno, Peter A.G, Sascha Dupont, Zididada, Erann DD, Søs Fenger og mange andre.

Til denne specielle aften vil bandet opleves i et akustisk duo setup, hvor der er garanti for ”singalong”, nostalgi og hits!

Louise Dubiel Duo (onsdag d. 28. juni 2017)

To fantastiske vokaler og en akustisk guitar er alt du behøver for at skabe en perfekt intimkoncert. Louise Dubiel Duo leverer taktfast, sikkert og hver gang. Der er vellyd for alle pengene, når duoen spiller deres velvalgte pop-repertoire. Louises sange handler om alt fra den første kærlighed til superhelte og om forskellighed. 

Du kender Louise Dubiel fra tv-showet “Talent 09”, hvor hun deltog med sangen Forpulet Perfekt, der efterfølgende blev et hit på dansk radio. Hun deltog også i det Danske Melodi Grand Prix i 2013 med sangen Rejs Dig Op. Hun har stået på alle de største og mindste danske scener og opvarmet for navne som Rasmus Seebach, Turboweekend og Anne Linnet. 

Thomas Mitchinson Duo (onsdag d. 19. juli 2017)

Thomas Mitchinson er en alsidig Sanger/Guitarist, med mere end 15 års erfaring i musikbranchen. Han har spillet og sunget i utallige sammenhænge i div. Bands og som solist bl.a. med den samme trio i 10 år.

Repertoiret er stort og rummer alt fra 60’erne og frem til i dag. Naturligvis en god blanding af danske/Engelske sange. Han går meget op i, at sangene han spiller er sange som publikum gider lytte til, men ikke mindst meget gerne må synge med på.

Elmo/Engelhardt Duo (onsdag d. 26. juli 2017)

Hvis kvalitet er prioriteten, og kompromis ikke er en mulighed, så er der ingen tvivl om, at netop
denne velklingende guitarduo er det suverænt bedste tilbud til dig.

Her er tale om 2 topprofessionelle sangere, der supplerer hinandens vokaler ekstremt godt, og leverer et bundsolidt show hver gang. Duoen formår at skabe en fest, og skråle med på hits, der spænder vidt og bredt helt fra 50'erne og frem til i dag.

CPH HiTS Akustisk Duo (onsdag d. 2. august 2017)

Hér er der tale om en akustisk duo, som med stor musikalitet, personlighed og en smittende energi, altid leverer en optræden i absolut topklasse! Første klasses vokaler og fantastisk vellyd, som tydeligt bærer præg af mange års erfaring. Duoen spiller de største hits gennem tiden - nye og gamle klassikere, leveret med stor indlevelse og et engagement ud over det sædvanlige. 

Med hits af store danske og udenlandske kunstnere som Medina, Helmig, ABBA, Sanne Salomonsen, Beatles, Prince, Maroon 5, Elvis og alt derimellem er der noget for alle aldre.

Sangerinden Louise Moe og guitaristen Dennis Flacheberg er begge professionelle musikere og sangere, som enten sammen eller hver for sig, har spillet og sunget med et hav af store danske kunstnere – heriblandt Rasmus Seebach, Peter A.G., Burhan G., Lars Lilholt, Sanne Salomonsen, L.I.G.A, Søs Fenger og mange flere.

CPH HiTS vil sørge for kræs til øregangene og garanti for et spark nostalgi og noget at synge med på! 

Jakob Sveistrup (onsdag d. 16. august 2017)

I 2 år har Jakob arbejdet på sit nye album “All In/All Out”, der består af 10 sange skrevet og komponeret af Jakob selv i samarbejde med 4 gode musikalske venner. Nu er albummet ude og musikken skal præsenteres på de danske scener, store som små. Alle skal stifte bekendtskab med den nye og stærke “Jakob Sveistrup-lyd”.

Jakob synger med nerve og overskud og er vedkommende og ærlig i mødet med sit publikum. Sveistrup har aldrig lydt bedre. Det vil du kunne alle de nye numre og selvfølgelig et par gamle klassikere som “Tænder på dig” og “Alle har ret til kærlighed”.

Ved sin side har Sveistrup guitaristen Dennis Flacheberg, som også medvirker på albummet. Flacheberg har også fungeret som sideman for bl.a Louise Dubiel, Johnny Logan, L.I.G.A. og Back To Back.

Glæd dig til en Jakob Sveistrup intimkoncert, hvor du kommer helt tæt på popmesteren.

Jazz ved Badesøen - Jazz- & bluesorkestret BlueSeven (23. august 2017) 

Blue Seven er et jazz-blues band med rødder I Albertslund, der har eksisteret i de sidste 5 år. Besætningen er Tina Jensen, sang, Gunnarr Svendsen, trommer, Kurt Rasmussen, bas, Carsten Birkbøll, guitar og Per Fabæch Knudsen, sax. Blue Seven spiller jazz, blues og latin-inspireret musik, primært standards i Blue Seven-fortolkning.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du kan f.eks. gå armgang, lave pull ups, box jumps og armbøjninger. Børn kan ligeledes benytte banen som en legeplads, alle er velkomne.

Savner du inspiration til øvelser, findes der en infotavle ved banen, hvor forskellige øvelser er illustreret. 

I forbindelse med arrangementer kan banen være reserveret i et tidsrum. I så fald vil dette fremgå af Eventkalenderen.

Billede4

Mod et depositum på kr. 20,- pr. person, udleveres der køller til både børn og voksne i kiosken.

I forbindelse med arrangementer kan banen være reserveret i et tidsrum. I så fald vil dette fremgå af Eventkalenderen.

Minigolf

Bolde kan lånes ved henvendelse i kiosken mod et depositum på 20 kr.

I forbindelse med arrangementer kan banen være reserveret i et tidsrum. I så fald vil dette fremgå af Eventkalenderen.

Basket

Beach-volley og hånd-/fodboldbanerne ligger side om side i en dejlig oase nær bassinet. Bolde kan lånes ved henvendelse i kiosken mod et depositum på 20 kr.

I forbindelse med arrangementer kan banerne være reserveret i et tidsrum. I så fald vil dette fremgå af Eventkalenderen.

Sandbaner