Faciliteter

Hele området er på 5.000 m2 og indeholder beach-volleybane, strand-boldbane, street-basketbane, børneområde, caféområde, minigolfbane, sauna, solsenge, omklædningsfaciliteter og inddelte græsområder.

Området omkring bassinerne er flisebelagt, mens det øvrige område fortrinsvis er græsplæne.

Børneområdet

Specielt for børnefamilierne er det vigtigt, at sikkerheden er i top.

Hele området er omkranset af høje hegn, og der er et specielt afgrænset børneområde, hvor der er soppebassin med ny søslange, kæmpe hoppepude, trampoliner, gynger, sandkasser og klatrestativ med lille rutsjebane. Det er et ideelt sted for børn og deres
familier.

Boerneomraade

Bassinet

Det karakteristiske, runde bassin er 60 m i diameter, og vandoverfladen er på hele 2800 m2 . Vanddybden varierer fra 25 cm langs kanten til 380 cm under vipperne., Vanddybden i børneafdelingerne er fra 25 til 80 cm dyb.

Bassinet er inddelt i områder for helt små børn, for børn, som ikke kan svømme, og for svømmere. Der er i det sidste område etableret 2 faste udspringsbroer, mellem hvilke 50 m baner giver mulighed for konkurrencesvømning. I det dybe område er der etableret 20 m vand- og luftmassagebænke, så man kan tage sig et velfortjent hvil efter en god svømmetur. Desuden er bunden i en del af bassinet lavet plant, så området kan benyttes til vandaerobic eller boldspil.

Dsc 5312

Caféområdet

Caféområdet er overdækket, og her kan du nyde en forfriskning fra kiosken.

I kiosken kan der købes både varme og kolde drikke, popcorn, is, slik og et udvalg af mad fra bl.a. jumpfood-konceptet

 (Tryk på billederne for stort billede) 

Findsmiley

 

 

Saunaen

Fra saunaen er der udsigt over bassinet.

Saunaen er åben i hele åbningstiden.