Aktiviteter

Der er masser af aktiviteter for både børn og voksne i Badesøen til en hel dag.

                                                                                                                                            

Aqua Zumba

Lørdage kl. 12.45-13.30 i perioden 25. juni til 27. august

Er du til inciterende rytmer, fitness, dans og vand?

Så er Aqua Zumba lige noget for dig!

I Badesøens sæson har alle vore kunder mulighed for gratis at deltage i Aqua Zumba hver lørdag fra og med 25. juni.

Du behøver ikke at tilmelde dig, du møder bare op og betaler kun for indgangen.

Img 4458 Crop Enhance

 

 

Spinning

Mandag og torsdag 17.30-18.15 samt søndag kl. 10.00-11.00

Normalt forbinder man spinning med lukkede rum i fitnesscentre, men igen i år tilbyder Friluftsbadet Badesøen spinning i det fri. Tilmelder du dig online, er indgangsbilletten inkluderet.

Tilmelding på vores webportal (booking åbner ca. to uger inden). Inkluderet for kunder med 3-månederskort i Albertslund Svøm & Fitness. Gyldigt 3-månederskort skal fremvises på dagen. Andre kunder betaler pr. gang ved indgangen. Prisen kr. 50,- incl. indgang (dog 60,- om søndagen). Indgang tidligst en time før undervisning. Har du et sæsonkort, koster det kun 20 kr., som skal betales ved indgangen.

Er der en ledig cykel, kan du også være spontan og betale instruktøren 20,- kr., når du alligevel er i friluftsbadet.

Img 3596

Onsdags-Grill

Friluftsbadet Badesøen præsenterer igen i år Onsdags-Grill. Som noget nyt vil der være musik hver onsdag! Se Eventkalenderen for yderligere oplysninger. Der tændes op kl. 17.30, og derefter vil der være varme i grillene til kl. 19.00. Friluftsbadet Badesøen holder i forbindelse med arrangementerne åbent til kl. 21.30.

I år vil der hver onsdag være musik til arrangementet. Bjarne Tved og hans guitar vil være "husorkester", men på udvalgte dage, som du kan se i Eventkalenderen, vil vi have forskellige orkestre på besøg i stedet.

Kom også og nyd de skønne omgivelser, det cirkulære bassin med spa, suset i palmerne, den hvirvlende vandrutsjebane eller den varme sauna.

Indgang kan ske hele dagen fra kl. 06.00 til kl. 20.00. Det er gratis at deltage i Onsdags-Grill, når du først har betalt for indgangen.

Der skal ikke reserveres plads til Onsdags-Grill, vi har rigtigt mange pladser, som fordeles efter først-till-mølle-princippet. Du har også mulighed for selv at medbringe borde og stole, hvis du vil være helt sikker.

På dagen vil det være muligt at købe grillpølser til grillen, drikkevarer samt slik og is i kiosken, som holder åbent til kl. 21.00.

I har også mulighed for selv at medbringe mad- og drikkevarer, dog er det ikke tilladt at medbringe glasflasker eller anden glasemballage på friluftsbadets område.

Vi glæder os til at byde dig og dine gæster velkommen til Friluftsbadet Badesøens tradionsrige Onsdags-Grill.

Arrangementet kan aflyses, hvis vejret er dårligt.

Grill06tf

Store Familiedag

En hel dag med aktiviteter i Badesøen venter dem, der besøger Badesøen i på en af de tre "Store Familiedag", lørdagene 25. juni, 9. juli og 6. august 2016.
Store Familiedag er dedikeret familier, men alle andre er selvfølgelig også velkomne.
 
Her vil der være musik for de store, børnejazz for de små, Zumba i vandet og ballonmand på land. Om aftenen tændes der op i grillene. Det bliver en festlig dag for alle!
 
Dagens program:
12.45-13.30 AquaZumba
13.30-15.30 Ballonmand
15.30-17.30 Børnejazz "Når far og mor får tid" - aflyst 6. august - kommer i stedet 13. august
17.30-19.00 Musik for de voksne
(se eventkalenderen. Musikken varierer fra dato til dato)
17.30-19.00 Der er gang i grillene

Hertil kommer alle de eksisterende aktiviteter, som står til rådighed i Badesøen hver dag.

I kan købe grillpølser til grillen, drikkevarer samt slik og is i kiosken, som holder åbent til kl. 21.00. I har også mulighed for selv at medbringe mad- og drikkevarer, dog er det ikke tilladt at medbringe glasflasker eller anden glasemballage på friluftsbadets område.

Badesøen er på Store Familiedag åben helt til kl. 21.30.

Musik i Badesøen

I 2016 har vi masser af musik - dels til vores traditionelle Onsdags-Grill, men i år også til ikke mindre end tre "Store Familiedag"

 

Tidspunkter etc. finder du i Eventkalenderen. Når indgangen til Badesøen er betalt, er musikken gratis og uden tilmelding.

Bjarne Tved (se alle datoer i Eventkalender)

Bjarne Tved er lokal albertslunder og vores "husorkester", der spiller op ved de Onsdags-Grill, hvor vi ikke har hyret folk udefra. Trofaste Onsdags-Grill'ere vil kende Bjarne og hans guitars hyggeskabende lydbillede fra tidligere sæsoner i Badesøen.

Hans repertoire består af de sidste par hundrede års musik, som er skrevet for forskellige instrumenter og orkestre, men omskrevet til klassisk sologuitar. Velskrevet musik, der er overlevet og fortæller, at: "Genkendelsens glæde er den største".

Jakob Sveistrup (onsdag d. 22. juni 2016)

I 2 år har Jakob arbejdet på sit nye album “All In/All Out”, der består af 10 sange skrevet og komponeret af Jakob selv i samarbejde med 4 gode musikalske venner. Nu er albummet ude og musikken skal præsenteres på de danske scener, store som små. Alle skal stifte bekendtskab med den nye og stærke “Jakob Sveistrup-lyd”.

Jakob synger med nerve og overskud og er vedkommende og ærlig i mødet med sit publikum. Sveistrup har aldrig lydt bedre. Det vil du kunne alle de nye numre og selvfølgelig et par gamle klassikere.

Ved sin side har Sveistrup guitaristen Dennis Flacheberg, som også medvirker på albummet. Flacheberg har også fungeret som sideman for bl.a Louise Dubiel, Johnny Logan, L.I.G.A. og Back To Back.

Glæd dig til en Jakob Sveistrup intimkoncert, hvor du kommer helt tæt på!

Blue Jazz Wave (lørdag d. 25. juni 2016)

Blue Jazz Wave er en kvartet af professionelle musikere, der spiller musik med stor indlevelse og sjæl indenfor Jazz-genren. Kvartetten er sammensat til lejligheden, og vi glæder os derfor til at høre, hvilket program de har sammensat til os. Under alle omstændigheder bliver det en aften, hvor det bliver svært at sidde stille.

We love Sanne (onsdag d. 29. juni 2016)

We Love Sanne er en hyldest til hele Danmarks Rockmama nr. 1: Sanne Salomonsen.

Siden 1981 har Sanne beriget os med et utal af hits, og mange har oplevet hendes legendariske koncerter med Sneakers eller som solist i eget navn.

Alle, uanset alder, har eller har haft et forhold til musikken eller rockikonet Sanne Salomonsen. Som en af de få i landet har Sanne haft over 30 aktive år på musikscenen, og vi må i den grad sige, at hun er "still going strong".

We Love Sanne er et professionelt orkester, som med deres fælles forkærlighed og respekt for originalerne tager dig med på en musikalsk rejse fra 1981, hvor den første Sneakers-plade kom på gaden, til 2011, hvor Sannes seneste soloalbum ramte os.

We Love Sanne består af en række erfarne musikere, som tidligere bl.a. har spillet med Bobo Moreno, Peter A.G, Sascha Dupont, Zididada, Erann DD, Søs Fenger og mange andre.

Til denne specielle aften vil bandet opleves i et akustisk duo setup, hvor der er garanti for ”singalong”, nostalgi og hits!

Børnejazz (lørdagene 25. juni og 9. juli)

"Når mor og far får tid" tilhører den gode traditionelle børnemusik, der forhåbentlig aldrig forsvinder, men samtidig har det svært og unægteligt er svær at opdrive. Svær, fordi den børnemusik, der i dag indtager både børneværelset og mange institutioner, ofte er "glimmer-arrangeret" fraseret rytmeboksmusik, hentet i subkulturens "Du er for lækker" genre.

"Når mor og far får tid" er den diametrale modsætning til børnemusikkens popunivers. Modsætning, fordi der her er tale om en samling gode klassiske børnesange, der bliver bedre og bedre, hver gang man lytter til dem, og fordi de er tro mod både teksterne og musikken.

Musikuniverset er præget af ro og intimitet det meste af tiden, men også dialog og fysisk kontakt med børnene. 

Målgruppen er 5- til 8-årige, men både mindre og ældre kan være med. Martin Spang-Olsen og hustruen, Anna Britt Mathiassen, tilbyder koncerter for børn og deres forældre. Derudover plejer sangene også at være et hit hos bedsteforældrene.

Gentlemen Of Pop – Akustisk Duo (lørdag d. 9. juli 2016)

Der er tale om en duo i en klasse for sig, når frontfigurerne fra et af Danmarks mest ombejlede showbands, Gentlemen Of Pop, turnerer de danske caféer og spillesteder på akustisk facon.

Bevæbnet med akustiske guitarer og sprøde vokaler når de scenevante herrer ud til selv det mest kræsne musikpublikum, som føres kyndigt gennem de sidste fire årtiers allerstørste ørehængere.

Vægten er lagt på de store mandlige kunstnere, heriblandt Bryan Adams, George Michael, Phil Collins, Thomas Helmig, TV2 m.fl., og stemningen byder hurtigt op til en gang gedigen fællessang.

Morten Fleck & Dennis Flacheberg skiftes til at synge for og backe hinanden op med kor og guitar. De er i absolut topform og leverer et spillevende og karismatisk show med livemusik af fineste karat.

René Gummer Duo (onsdag d. 20. juli 2016)

Med over 2100 jobs i bagagen er René Gummer en af de mest rutinerede og alsidige entertainere herhjemme. Med inspiration hentet fra Chet Atkins og Mark Knopflers guitarspil tilrettelægger René en buket af de største og bedste sange fra fem årtier.

René har blandt andet været kapelmester for Michael Carøe, udgivet syv cd’er i eget navn og medvirket i utallige tv- og radioprogrammer.

Ved siden af musikken har René været vært på P4, lavet programmer om musik fra sydstaterne til P1 og er desuden journalist på Weekendavisen.

Musikken er de sange, du kender - og selvfølgelig alle dem, du troede, du havde glemt, men som for en aften bliver hevet frem til et glædeligt genhør.

Louise Dubiel Duo (lørdag d. 6. august 2016)

To fantastiske vokaler og en akustisk guitar er alt du behøver for at skabe en perfekt intimkoncert. Louise Dubiel Duo leverer taktfast, sikkert og hver gang. Der er vellyd for alle pengene, når duoen spiller deres velvalgte pop-repertoire. Her får du alt fra Etta James og Aretha Franklin til Lis Sørensen og Medina. Den gode lyd er i fokus, når Louise Dubiel Duo folder sig ud.

Du kender Louise Dubiel fra tv-showet “Talent 09”, hvor hun deltog med sangen Forpulet Perfekt, der efterfølgende blev et hit på dansk radio. Hun deltog også i det Danske Melodi Grand Prix i 2013 med sangen Rejs Dig Op. Hun har stået på alle de største og mindste danske scener og opvarmet for navne som Rasmus Seebach, Turboweekend og Anne Linnet. Louise Dubiel Duo spiller kendte covernumre blandet med Louises egne sange.

Barkerole Jazz Group (onsdag d. 17. august 2016)

Barkerole Jazz Group er en yderst velspillende 5 personers Jazz-swing gruppe, som spiller medrivende, og internationalt kendte swing–blues samt jazz-numre. 

Musikken spænder meget bredt, lige fra tidlige New Orleans musik, frem til nyere indspilninger af den internationale scenes kendteste kunstneres musiknumre fra i dag.

Bandet består af Christina Hanghøj: Sang, Nis Toxværd: Sax, Christian Wulff: kontrabas, Lars Hallgren: Keyboard/klaver og Erling Stryhn: Trommer.

CPH HiTS Akustisk Duo (onsdag d. 24. august 2016)

Hér er der tale om en akustisk duo, som med stor musikalitet, personlighed og en smittende energi, altid leverer en optræden i absolut topklasse! Første klasses vokaler og fantastisk vellyd, som tydeligt bærer præg af mange års erfaring. Duoen spiller de største hits gennem tiden - nye og gamle klassikere, leveret med stor indlevelse og et engagement ud over det sædvanlige. 

Med hits af store danske og udenlandske kunstnere som Medina, Helmig, ABBA, Sanne Salomonsen, Beatles, Prince, Maroon 5, Elvis og alt derimellem er der noget for alle aldre.

Sangerinden Louise Moe og guitaristen Dennis Flacheberg er begge professionelle musikere og sangere, som enten sammen eller hver for sig, har spillet og sunget med et hav af store danske kunstnere – heriblandt Rasmus Seebach, Peter A.G., Burhan G., Lars Lilholt, Sanne Salomonsen, L.I.G.A, Søs Fenger og mange flere.

CPH HiTS vil sørge for kræs til øregangene og garanti for et spark nostalgi og noget at synge med på!
 

Cross training

Udendørs fitness-bane, hvor både børn og voksne kan lege og træne. Der er masser af muligheder, kun fantasien sætter grænsen.

Du kan f.eks. gå armgang, lave pull ups, box jumps og armbøjninger. Børn kan ligeledes benytte banen som en legeplads, alle er velkomne.

Savner du inspiration til øvelser, findes der en infotavle ved banen, hvor forskellige øvelser er illustreret. 

I forbindelse med arrangementer kan banen være reserveret i et tidsrum. I så fald vil dette fremgå af Eventkalenderen.

Billede4

Minigolf

Prøv vores minigolfbane med 12 huller.

Mod et depositum på kr. 20,- pr. person, udleveres der køller til både børn og voksne i kiosken.

Minigolf

Street basket

Efter en dejlig tur i vandet, kan du tage en omgang street basket med vennerne.

Bolde kan lånes ved henvendelse i kiosken mod et depositum på 20 kr.

Basket

Beach volley/strandbold

Her er der mulighed for at udfolde sig på vore sandbaner.

Beach-volley og hånd-/fodboldbanerne ligger side om side i en dejlig oase nær bassinet. Bolde kan lånes ved henvendelse i kiosken mod et depositum på 20 kr.

Sandbaner